(1) Pe perioada mandatului, presedintele si vicepresedintele Consiliului Superior al Magistraturii primesc o indemnizatie de incadrare egala cu cea a presedintelui, respectiv a vicepresedintelui Inaltei Curti de Casatie si Justitie.
(2) Membrii alesi ai Consiliului Superior al Magistraturii, care au functia de judecator sau procuror, cu exceptia celor prevazuti la alin. (1), primesc lunar pentru activitatea desfasurata o indemnizatie de incadrare egala cu cea a unui presedinte de sectie al Inaltei Curti de Casatie si Justitie.
(3) La indemnizatiile prevazute la alin. (1) si (2) se includ sporurile prevazute de prezenta lege.
(4) Membrii Consiliului Superior al Magistraturii prevazuti la alin. (1)si (2) beneficiaza si de o indemnizatie de membru egala cu 25% din indemnizatia bruta lunara maxima a judecatorului de la Inalta Curte de Casatie si Justitie.
(5) Membrii de drept ai Consiliului Superior al Magistraturii si reprezentantii societatii civile beneficiaza de o indemnizatie de membru egala cu 50% din indemnizatia bruta lunara maxima a judecatorului de la Inalta Curte de Casatie si Justitie.
(6) In baza de calcul al indemnizatiei de membru al Consiliului Superior al Magistraturii, prevazuta la alin. (4) si (5), nu se includ sporurile stabilite de prezenta lege.

CAPITOLUL VIII - Reglementari specifice personalului din sistemul justitiei